dinsdag 3 mei 2016

Doh Vinci

Zo! Kind 2 en kind 3 zijn vandaag samen een ochtend naar de opvang. Kind 3 heeft zijn zogenaamde wendag. Ik vond 1 ochtendje wennen meer dan genoeg en dat is dus vandaag. Zo ongezellig zonder baby als je nog niet hoeft te werken. Hij went volgende week toch ook nog? Kind 1 is met papa op pad en ik zit helemaal alleen op de bank.......kindloos. Wow, dat is pas wennen! Koffie erbij natuurlijk weer. Lekkere cappuccino gemaakt van de ristretto van Lidl.
Ik ben wel vaker alleen zonder kids, maar dat is als ik ga sporten. Het is toch niet acceptabel dat je 3 maanden na je bevalling nog niet "in shape" bent? Daarom train ik er op los. Hoe doen die modellen dat toch allemaal? Nee joh, ik mag echt niet klagen en sport met veel plezier. En nu ga ik jullie wat vertellen over Dohvinci.
Kind 1 kreeg vorige maand een setje voor haar verjaardag. Het is een kleipistool met potjes felgekleurde klei erbij. Een beetje het idee van een slagroomspuit. Allerlei verschillende mondjes erbij. Je decoreert spullen zoals spiegeltjes, fotolijsten en hangers. Ze is er flink mee aan de slag geweest, want gisteren stonden we al weer bij Intertoys voor de navulverpakking. Dat moet dan natuurlijk op stel en sprong en ik ben dan zo gek dat ik maar weer mee ga. Mevrouwtje heeft tegenwoordig zelf geld en cadeaubonnen, dat scheelt dan weer, maar ja ze mag natuurlijk nog niet alleen op pad. Gelukkig heeft ze een privéchauffeur en stiekem vind ik dat niet erg. 
Mocht je kind ook met dit spul aan de slag gaan, zorg dan even voor een satéprikker in de buurt. Het was even uitproberen, maar met deze hack kun je klei die verkeerd gespoten is, weer terug in het potje doen. Als ik nou vlogger was, zou ik het laten zien. Helaas kan ik niet goed tegen mijn eigen stem en ging ik voor landelijke bekendheid als blogger :)
Kind 1 heeft inmiddels bijna een schilderij af. Als het Rijksmuseum het niet wil, zal ik het op mijn Instagram posten.
De koffie wordt koud en ik mag zo gaan kolven. Tot later!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten