zondag 19 februari 2017

Luna's ijsstadion Lommel via Social Deal

Hoeveel vouchers heb jij ooit gekocht en niet gebruikt? Of dat je erachter komt dat je nu wel moet gaan, want anders is je voucher niet meer geldig. Vooral dat laatste hebben wij een paar keer gehad, vandaar dat we nu eigenlijk alleen nog deals kopen, via Social Deal, die we snel gebruiken.

Vandaag was ons record. Niet-bloggende-papa opperde rond een uurtje of 11 dat hij een leuke deal had gezien. Terwijl hij de spullen pakte, kocht ik de vouchers. Ik maakte meteen printscreens van de vouchers. Het zal niet de eerste keer zijn dat de app of mobiel internet niet werkt en dan sta je daar.

Hop hop, de auto in. Voordeel als je niets opruimt is dat de schaatsen al...... uhh nog in de auto lagen.
Op naar Lommelinos. Iets na twaalven waren we er. Er stonden maar een paar auto's en het was rustig. Fijn!

Bij de deal hoorde friet met frikadel en wat te drinken. De medewerker vertelde dat er wat feestjes waren en dat het eten 45 minuten zou duren. We besloten om direct te bestellen. Je krijgt zo'n bliepding mee, dus dat is handig.

De kindjes gingen alvast spelen. Luna's heeft namelijk ook een speelhel...uhh hal. Zonder gekheid, niks mis met deze hal.  Wat ik belangrijk vind en wat maakt of het een hal of een hel betreft is:
- goede koffie
- fijne zitplaatsen
- geen herrie / galm / echo
- geen tl-verplichting 
- WiFi
- overzicht
Ik kon eigenlijk overal een vinkje achter zetten behalve bij WiFi. Er stond wel een rekje tijdschriften en dat was voor mij ook prima. Voor ons is Luna's dus een speelhal en geen hel.

Rond 13 uur kwamen de frieten. Flinke porties voor de kindjes en standaard zonder zout. 2 sausjes erbij, een frikadel en een pakje caprisun. Dat was smullen.

Na het eten zijn we gaan schaatsen. De baan bestaat uit 2 delen. Eentje voor geoefende schaatsers en eentje voor beginners. We kozen voor de beginnersbaan. Kind 2 was na 10 minuten al klaar en moe. Nadeel is dat de rechtstreekse deur naar het restaurant dicht is. Je moet dan een heel eind terug, maar gelukkig kon hij toen lekker warm spelen in de speelhal. Kind 1 en ik schaatsten nog even door. Zij op haar eigen schaatsen en ik op mijn rentals. Prima dingen, niks mis mee.
Trouwens, bij de deal zit schaatshuur voor de kindjes. Die hadden wij niet nodig. Je bent als volwassene verplicht om schaatsen te dragen. Schoenen op het ijs mag niet. Even leek het erop dat een legging of een maillot op het ijs ook niet mocht. Die Belgische madammen schaatsen gewoon met blote benen. Brrr ik kreeg het al koud als ik er naar keek. Voordeel, je kleding blijft dan wel droog als je valt. Zelf koos ik voor de optie "niet vallen" en dat is mij prima bevallen.

Eigenlijk was ik trouwens van plan om mijn schaatsen van de kindervoucher te huren. Leuk bedacht. Totdat kind 1 heel trots aan de kassier vertelde "wij hebben zelf schaatsen". Kak dus.

Na nog wat rondjes wilde ook kind 1 naar de speelhal. Toen zat ons uitje in patatland er al weer op. We reden via Valkenswaard naar Nederland. In Valkenswaard deden we nog wat boodschappen. Ik had een lekker sausje in de Flair van dat tijdschriftenrek gezien. Geprakte avocado mengen met Griekse Yoghurt. Dat lekkere sausje hebben we vanavond op onze broodjes gesmeerd. Heerlijk met vegetarische stukjes voor mij en pulled steak voor de rest erop. #nomnomnom

Mocht je ook willen schaatsen, spelen en smullen? Je kunt nog gaan tot en met 19 maart. Ideaal voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijden.
De deal koop je hier

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten