woensdag 10 mei 2017

Broodtrommelliefde winactie

De week is weer "doormidden". De eerste week na de meivakantie. Ik vond het behoorlijk afzien afgelopen maandag, maar het begint weer te wennen. Bij jullie ook?
Terug in het gareel van werk, school en clubjes. Niet meer heerlijk op het terras van onze luxe stacaravan ontbijten. Niet meer genieten van een verwarmd zwembad en van echte Italiaanse cappuccino. We hebben 11 heerlijke dagen in Veneto gehad. Binnenkort schrijf ik daar een blog over.
Nu zijn we weer thuis en dat is ook fijn.


Toen we thuiskwamen had onze "buuf" de plantjes fantastisch verzorgd. Zelfs de AH moestuin had het overleefd. Op tafel lag een net stapeltje post. Ik ben gek op post! Natuurlijk zitten daar ook die vervelende rekeningen tussen, maar ook hele leuke dingen. Vooral als de enveloppe wat dikker is.
Tussen dit nette stapeltje zat zo'n fijne dikkerd en toen ik die openmaakte, was het opeens minder erg om weer terug in het gareel te gaan. In die dikke flop zal "Broodtrommelliefde". Ik hoor je denken "wasdanou?"


Broodtrommelliefde zijn kaartjes die je in de broodtrommel van je kind kunt doen (of van je man, minnaar, bff of wie dan ook). Op de ene kant staat een leuke boodschap en op de andere kant een mooi illustratie die te maken heeft met gezond eten. Ik als papiernerd en gezondheidsmuts word hier enorm blij van. De kaartjes zijn mooi stevig en mij setje bevat illustraties van niemand minder dan Fiep Westendorp. De heldin die onder andere mijn idool Takkie geschapen heeft. Wist je trouwens dat zij eigenlijk gewoon Sophia heet? Maar dat staat natuurlijk niet cool op al die leuke boeken. Fiep is wel cool!


Mocht je nou ook van die leuke kaarten willen? Je kunt ze hier bestellen? Maar je kunt ze ook winnen! Hoe?
Als Facebookvolger plaats je een creatieve reactie onder deze post.
Als Instagramvolger plaats je een leuke foto waarin je mij tagt. Mocht je me nog niet volgen, doe dat dan ook even. De moeder die de meest creatieve reactie heeft geplaatst, krijgt een setje Broodtrommelliefde. De winnaar maak ik bekend op moederdag.


Fijne Moederdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten